Busreis Paleis Soestdijk verzet naar donderdag 21 april!!

Tot onze spijt kregen wij 2 weken geleden de mededeling dat Paleis Soestdijk op 20 april gesloten is i.v.m. een evenement. Dit ondanks het feit dat wij reeds weken daarvoor de datum van ons bezoek hadden aangekondigd en dat dat door hen bevestigd was.

Maar helaas, op 20 april is bezoek niet mogelijk. Daarom staat onze busreis nu gepland op donderdag 21 april, een dag later. We hopen dat dat geen beletsel voor u is om gezellig met ons mee te gaan.

De leden die zich al hadden opgegeven zijn door de leden van de activiteitencommissie benaderd met de vraag of zij ook op donderdag mee kunnen / willen.

Op dit moment is er nog plaats in de bus, dus kom en ga op donderdag 21 april gezellig met ons mee op deze geheel verzorgde dagtocht en ga in alle rust rondkijken en je proberen voor te stellen hoe het is om te leven in een paleis.